"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, August 5, 2008

Aksi qistina waktu dengar azan

Ini aksi qistina bila dengar azan..statik..khusyuk je. Merdu sangat agaknya abah Iqamat kat telinga masa lahir dulu..setiap kali dengar azan qistina mesti cepat-cepat pergi depan tv. Mama suka sangat tengok and setiap kali azan kat tv semua orang kat rumah akan kuatkan volume..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...