"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, August 19, 2008


Hari Ahad lepas 17/8/2008 kami bawa qistina keluar. Mula-mula pergi jemputan kenduri kahwin, lepas tu saja pusing kat bandar Kota Tinggi sebab atuk ( my dad) nak beli minyak. Waktu singgah beli cendol kat bandar lama Kota Tinggi, mama sengaja letak Tina dekat driver seat. Sukanya dia pegang stereng kereta! Ni aksi dia yang dapat mama ambil gambarnya. Ingat nak ambil gambar lagi tapi susah nak fokus la..dia tak tau diam langsung..

Agaknya apa ek yang dia fikir? ...hmmm...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...