"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, August 16, 2008

Lamaze Gus The Guppy, Soft Block & Duckie




Last month beli toys nie. 'Lamaze Gus The Guppy' beli online dari www.intanpayung.com.Tina suka bila Guppy nie di gantung kat baby cot dia..sebab toys nie berat jugak kalau dia nak pegang. Jadi bila kami gantungkan kat baby cot tu..dia seronok..


Beli soft block ni kat Pasaraya Kini..murah je..untuk Tina belajar kenal nombor

Duckie ni sebenarnya penggosok badan masa mandi tapi Tina suka sangat bila mama & abah jadikan duckie nie hand puppet...kena lah mama beli penggosok badan yang lain..RM2 je kat kedai 2 ringgit.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...