"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, August 5, 2008

My magazine girl


Fake Magazine CoversVote for this MagazineEmail this to peopleNovelty Gift

2 comments:

Qistina's Mama n Abah said...

Alahai...Windu la plak....tgk tina.
Dah Jauh2 nie...teringat je kat dia.

Hehehhe....mama buat slack la...
Tilam "Busuk" tina 2....kekkeke
Seburuk2 tilam 2....tilam yang paling "safe" n selamat untuk Tina.

Budak Lasak Mana Boleh Stay Kat Tilam Yang Tinggi-Tinggi!!!

Kumpulan Sofian said...

kejap je dah besar budak tu. Nak blk jhr x smpt lg. Mungkin masa raya kite jumpe ye. Skrg tgh giler dateline.Kak linda nak kena pg kb cuti sklh 1 bln. membujang kjp sampai 17 sept. Mkn amsyar akan sek kat kl, thn depan, tgh nego ni, rasanye blh kot? yg ptg atuk n nenek bg, mak bapak tgu time je. take care all. Krm slm semua di kota n jb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...