"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Sunday, August 17, 2008

Qistina's Tin Collection (Dedicated To Mead Johnson & Nestle)

Dah lama kami mengumpul tin-tin ini. Satu hari bila mama balik ofis je, tengok tin-tin semua dah hilang. Maklumlah nenek (my mum)dah mengemas.Ingatkan dah kena buang..rupanya ada kat stor belakang.Tapi demi untuk merealisasikan impian, kami ambil semula tin-tin dari stor,lap bersih dan bawa masuk ke dalam rumah. Lepas tu sibuk pulak bina background untuk photo shoot. Dan inilah hasilnya..mama dan abah berbangga post kan gambar ni dalam blog..Terima Kasih MeadJohnson Dan Nestle!




4 comments:

Sarah's Daddy and Mommy said...

Tina looks so much grown up in the pic.

Mery said...

Its a nice pic...good idea to promote both nestle & MJ products.

Qistina's Mama n Abah said...

Thanks mery and joanne..actually I want to send it to MeadJohnson and Nestle..as a token of appreciation..

Sarah's Daddy and Mommy said...

Yaya, I was thinking to tell you too..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...