"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, August 6, 2008

Rumah Baru Kita......




Lookin foward to our new house
..kekek
Bila Nak Pindah Nie....
Tak Sabar Dah!!
Sabar-Sabar...

4 comments:

little prince said...

so good, got new home.. :)

Kherold said...

wah! dah beli rumah ke? kat mana ni? berapa ratus ribu hengget ko bli? bila nak pindah? jangan lupa ajak aku dtg rumah nanti okay?!

Qistina's Mama n Abah said...

hehehhe........kat Mutiara Rini la...
Campur interest lebih setengah jutazz....kekkekeke banyaknya utang aku!!!
pindah orang lambat lagi la...pindah barang tak lama dah...

Lovely Mommy... said...

wah, cantik la rumah tu... mutiara rini tu belah maner? dah lama ker area tu develop?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...