"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, August 1, 2008

Sample Collection

Mama Tina ni rajin sangat kumpul sample. Tak kiralah sample diaper ke, sample susu ke, sample apa-apa pun la..asalkan namanya sample hehehe.. Ada banyak yang dah dapat tapi tak teringat nak ambil gambar. Nie je yang ada gambarnya.Sample diaper Pet Pet dan Fitti, sample diaper Sealer dan EQ n sample susu Dutch lady 123. Gambar sample2 yang lain akan diupdate kemudian.. Ni tengah tunggu Fischer Price punya Height Chart, mana ntah tak sampai-sampai pun..







2 comments:

Sarah's Daddy and Mommy said...
This comment has been removed by the author.
Sarah's Daddy and Mommy said...

Sha, you very good and dedicated in collecting all the diapers. For me, once I got it, terus pakai...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...