"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, August 25, 2008

Toys Baru - Playskool Busy Basics Form Fitter



On saturday mama ada exam kat UiTM Kampus Bandaraya JB dari pagi sampai 4:30 ptg. Lepas tu mama dengan abah pergi carrefour skudai dekat sutera mall. Masa jalan-jalan mama & abah jumpa toys baru untuk Tina. Walaupun toys ni sesuai untuk 18 month baby tapi tetap nak beli untuk Tina jugak. Dah lama teringin nak beli tapi tak jumpa. Tengok tu ..walaupun belum pandai macam mana nak main tapi dia suka sangat. Tak apa Tina..nanti mama & abah main dengan Tina ye!





4 comments:

Sarah's Daddy and Mommy said...

Sha, mind to share how much is this toy? Coz I also thought to buy one for Sarah.

Qistina's Mama n Abah said...

Why not. It just cost me RM24.90 buy at carrefour.

Sarah's Daddy and Mommy said...

Ooo..quite reasonable. Thanks ya!

Qistina's Mama n Abah said...

Dont mention la..hope sarah will get it soon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...