"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, September 19, 2008

Aksi Tina Dalam Baby Chair

Photobucket - Video and Image HostingPhotobucket - Video and Image Hosting

Ini adalah aksi yang paling Tina suka buat. Dia memang tak kan duduk diam. Baby chair tu sebenarnya dekat dengan meja tapi Tina tolak dengan kaki dia sampai bergerak baby chair tu.. tengoklah tu..bahayakan!

2 comments:

Sarah's Daddy and Mommy said...

Ai yo Tina, please b kful.
Sha, she really is a stunt girl. She can performed alot of stunt. Since when she knows how to do this?

Qistina's Mama n Abah said...

Joanne..from the 2nd day we bought her this baby chair she stand in it for the first time. Have you saw the video.. both of her leg ha..isy..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...