"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, September 19, 2008

Another Milestone From Drypers

Balik je dari kerja 17/09/2008, tengok atas meja ada sampul surat besar putih dari drypers..dah dapat agak apa isinya sebab ramai mommies kat MP forum dah terima milestone mereka. Yang ini mesti milestone Qistina.
Hadiah 1st birthday untuk Qistina pun ada. Sama macam yang lain jugak..buku cerita. Cantik. Colourful.
Tapi mama belum sempat lagi nak isi kat dalam file..nak update milestone Tina pun belum sempat..minggu ni sibuk sangat..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...