"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, September 16, 2008

Anakku Member Day

Hari sabtu lepas 13/09/2008, mama dapat info Butik Anakku buat Member Day. Kami saja pergi kononnya nak jalan-jalan sambil tengok baju raya untuk Tina. Masuk kat Butik Anakku je, owner dia kata hari ini special untuk member sahaja. Ada 20% diskaun untuk semua pakaian.
Mama & abah pun pilih beberapa helai. Tapi tak beli saiz 1 semua. Campur dengan saiz 2. Biar lama sikit Tina boleh pakai. Cantik-cantik koleksi Butik Anakku tu.. sampai kat cashier je baru kami tau yang diskaun 20% tu ialah tambahan kepada diskaun sedia ada. Kalau baju yang 50% + 20% = 70%.
So baju raya Tina dah siap. Cuma tunggu baju kurung je lagi yang belum siap.







Tak sabar nak tunggu raya sebab tahun ni dapat beraya dengan Tina. Tahun lepas masa raya Tina masih kat dalam perut lagi.. mesti seronok






Ini pulak 2 pasang stokin baru untuk Tina. PWP dari Butik Anakku

5 comments:

Sarah's Daddy and Mommy said...

so many nice baju for Tina.
Lucky girl.

Qistina's Mama n Abah said...

We seldom bought baju which a bit expensive for Tina. The cheap one always. For hari raya once a year luckily anakku got lot of discounts...you know la mommy...

Sarah's Daddy and Mommy said...

Ai ya, nevermind, not necessary to buy expensive type. I also not always buy branded clothes for Sarah.
As long as Tina is comfortable with the baju you bought for her, then ok lor..

Qistina's Mama n Abah said...

you're right..just grab some with discounts only. Can save a lot. Some more her abah more excited than me. He choose most of it especially the greyish denim gown..

Esmeralda said...

Lucky Tina - mum & dad bought so many clothes for her. Cute and pretty clothes some more. She must be the happiest and prettiest toddler during Hari Raya this year.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...