"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, September 2, 2008

New Baby Chair


Semalam 01/09/2008 adalah hari pertama puasa. Mama ajak abah jalan-jalan kat Bazar Ramadhan tapi nenek tak kasi bawak Tina pergi sama. Nenek kata hujan renyai. Jadi mama berdua dengan abah je. Dalam kereta mama discuss dengan abah nak belikan Tina Baby Chair sebab kalau mama, abah, atuk & nenek buka puasa ..kesian Tina kena duduk dalam cot atau walker je. Jadi kalau ada baby chair Tina boleh join kat meja makan. Baby chair ni mama & abah beli dengan harga RM48. Seronok dapat bawak Tina join berbuka puasa.. tahun lepas masa bulan puasa Tina masih kat dalam perut ..mama makan untuk Tina tapi tahun ni Tina kena makan sendiri..

5 comments:

Sarah's Daddy and Mommy said...

Good Sha, finally you got the high chair. It has the same price with mine, but yours look bigger. So Tina likes to sit on it?

Qistina's Mama n Abah said...

Thanks Joanne, looks like she love it. When open fast time..she will sit with us and eat together. But afraid she climb it ..she's trying to.. what about Sarah..did she starting to climb it?

MommyAngel said...

Nice chair ..... ya ... I think when our bb get older, they will start to climb out like my girl, she nearly fall off from her chair coz she stand up suddenly, luckily we grab her arms so after that, once we see her move a bit from the chair, we quickly put her down to the floor.

Qistina's Mama n Abah said...

Yesterday qistina suddenly stand up in the baby chair. Lucky me and my mum just sit beside her.Quickly grab her arms and call atuk to put her down.. aduhai this abah's girl!

Sarah's Daddy and Mommy said...

Good that Tina enjoyed sitting on the high chair.
Erm...So far Sarah is ok sitting on it. Coz mommy always yell at her if she trying to escape from there..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...