"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, September 9, 2008

Qistina, Walker & Komputer

Kebelakangan nie, Tina dah pandai nak panjat keluar dari walker. Mulanya mama tak percaya tapi bila tengok sendiri macam mana dia nak panjat keluar .. eiii hai ..boleh sakit jantung. Tengok lah aksi dia tu. Bahaya tinggalkan dia dalam walker sekarang ...


Tina suka sangat dengan komputer. Kalau mama on komputer je dia mesti akan cepat-cepat datang dengan walker dan tarik tangan mama untuk keluarkan dia. Tengok lah tu..macam pandai sangat..hehehe ...kita guna mouse dia pun sibuk nak pegang mouse jugak. Masa ni lah selalunya mama ambil untuk tunjuk power point flash card yang mama download dari Brillbaby pada Tina. Nak tarik perhatian si active girl ni bukannya senang. Kena sabar sikit. Tapi biasanya dia akan beri perhatian walaupun bukan setiap saat...sabar ye mama ..
video video

4 comments:

Sarah's Daddy and Mommy said...

Ai yo...this is the first time see her climbing out from walker. So dangerous..

Qistina's Mama n Abah said...

But Joanne thats the safest climbing action she did.Few more dangerous action lively. Headache! I will post it if I manage to snap the picture ..anyway did Sarah climbing like that? Dont know where else to put her la. Put in baby cot she will also climbing it ..so worried. Now my mum said that have to monitor her every second..

Sarah's Daddy and Mommy said...

O, thats the safest climbing she did so far...ok, then does she land safely all by herself too?
Erm..so far Sarah is ok in her walker. Infact, sometimes she feel relax in sitting there. Maybe she doesnt know how to climb out YET!

Qistina's Mama n Abah said...

Better watch out...Dont know where she got that brilliant idea of climbing walker..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...