"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, November 19, 2008

3rd Year Wedding Anniversary


19 November 2008 adalah Wedding Anniversary mama & abah yang ke-3.. Sebenarnya 19 November 2005 adalah tarikh nikah mama & abah di Masjid Bandar Petri Jaya pukul 5.00 petang.. Indahnya saat itu kan..

Abah wish mama pukul 12 tengah malam tadi. Kami belum celebrate lagi sebab abah masih kat JB. Tengoklah nanti bila abah balik apa yang boleh kami buat untuk raikan tahun ketiga ini. Mama & abah ingat dah boleh celebrate wedding anniversary kat rumah baru tahun ni..tapi nampaknya masih belum dapat kunci lagi..tak pe..may be tahun depan boleh..

Tahun lepas kami sambut anniversary kat rumah mak kota sebab mama masih dalam pantang bersalinkan Tina. Jadi abah belikan cake selepas mama habis pantang..

Anyway.. Sayang.. I Love You So Much ..Dulu, Kini Dan Selamanya...

glitter-graphics.com

3 comments:

Sarah's Daddy and Mommy said...

Happy Anniversary to you.

MeRy said...

Happy 3rd anniversary to Sha and her hubby!!

Qistina's Mama n Abah said...

Joanne And Mery - Thanks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...