"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, November 8, 2008

Isomil Plus Advanced Eye - Q for Tina

Sejak 6/11/2008, mama dah cuba bagi Tina Isomil Plus Advanced Eye-Q
dan nampaknya Tina boleh terima rumusan baru ni. Bila mama rasa sendiri, Isomil ni rasanya lebih mirip rasa Enfapro A+ yang Tina minum sekarang. Tak lah manis sangat macam Dugro. Tengok dia minum macam biasa je..mama lega sangat. Harap lah tak ada masalah lain yang datang. mana tau tak boleh poo poo lagi..poo poo keras ke..isy..susah hati tau. Harganya lebih kurang Enfapro A+ cuma murah sikit. Kat sini mama beli kat Chinese Medical Hall RM52.90 tapi kalau Medical Hall kat Tun Aminah tempat abah selalu beli Enfapro tu cuma RM50.50 je.

Oh ye..semalam mama baru je tambah stock babysoft Premium Diaper lagi 2 pack L62..

Balik keje semalam badan Tina dah panas semula. Kat rumah atuk tengah demam selsema dan batuk..ni nenek dengan Tina pulak yang dah tak sedap badan. Tapi mama dah kasi ubat selsema , batuk dan demam kat Tina sejak malam tadi lagi. Pagi ni pun masih panas..

2 comments:

MeRy said...

Hope Baby Tina will recover soon.

Qistina's Mama n Abah said...

Thanks Mery ..really worry la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...