"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, November 24, 2008

Kasut Baru Tina

Because of Tina dah pandai jalan, mama nak sangat belikan dia kasut yang bunyi-bunyi tu. Tapi dah sebulan dua jugak mama cari..tak ada yang cantik. Bukannya mama nak yang branded tapi biarlah beli yang selesa untuk kaki Tina..kalau dia pakai buat jalan-jalan tak sakitkan kaki comelnya tu. Mommies-mommies kat MamyPoko Club suruh mama survey kat Bata. Dekat 1/2 jam meround kat Bata..mama jumpa kasut ini..Bubble Gummers ..RM17.99
Tina suka sangat masa mama pakaikan kasut baru ni. Dia lompat-lompat sebab nak bagi kasut ni berbunyi. Lepas tu barulah dia sibuk berjalan..pusing satu rumah..nyat nyet nyat nyet..tapi bagus jugak rupanya decision mama beli kasut ni, pakaikan je kat kaki Tina & mama dapat
div align="justify">

dengar mana Tina pergi dalam rumah sebab bunyi kasut ni kuat..


2 comments:

mrsdjones said...

besnya Tina dah pandai jalan. Congrats! Seronoklah boleh bawak tina jalan2 pakai kasut cantik lepas ni ;)

Qistina's Mama n Abah said...

Hai siti..lama tak dgr cerita..thanks for being here..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...