"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, November 20, 2008

Tina Dah Pandai Jalan..!




Mama dapat ambik video Tina sedang seronok 'berjalan' maklumlah orang baru dapat kaki. Tapi videonya terbalik la pulak..tak tau macam mana nak betulkan.

Tina mula berdiri sendiri tanpa bantuan pada 13 Julai 2008, Mula bertatih pada umurnya 9 bulan dan Officially nya Tina berjalan dengan sempurna pada umurnya 1 tahun 1 bulan.

Cute sangat tengok dia berjalan. Sejak dapat kaki ni..dia asyik berjalan je..dia pusing satu rumah sampai nenek tak boleh nak masak tengah hari. Bukan apa..nenek takut nak tinggalkan dia berjalan sorang-sorang, bimbang dia terjatuh..

Tina pun..wah..wah..ketawa-ketawa dia berjalan. Seronok sangat la tu! Mama nak belikan dia kasut yang bunyi-bunyi tu..selalu jumpa yang tak menarik je..nnti ye Tina..jumpa yang cute nanti mama belikan..

Yahoo..Tina dah pandai jalan dah!




glitter-graphics.com

5 comments:

Wonderful Life said...

Yay!! Congrats!!

Soon you'll be busy chasing after Tina! Hehe...

Sarah's Daddy and Mommy said...

So fast Tina already know how to walk. Good job to her.
Sarah still doesnt want to learn...too bad!
Tina can walk quite steadily.

MeRy said...

Well done, Tina!!

Qistina's Mama n Abah said...

Wonderful Life - how can I address you ya? Thanks..soon is too late..now already tired chasing her around the house ..hehe..

Joanne - May be Sarah want it a bit late but that not mean weird..baby develop differently from one to another. Don't worry. Coz my friend's boy same age with Tina walking when he's 9 month.

Ya..I can say that she walk quite seadily..but sometimes..jatuh jugak. But it really cute..

Mery - thanks..times flies ya..

Sarah's Daddy and Mommy said...

Hehe...is true. But I think is a lazy learner...anyway, is ok..I will bear with her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...