"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, November 18, 2008

Winnie The Pooh Floor Mat, Susu Lactogen 2

Photobucket
Akhirnya Winnie The Pooh Floor Mat yang mama order dari Mummy Vivi sampai, walaupun sebenarnya mama terpaksa 'jemput' parcel ni kat Pejabat Pos Bandar Tenggara. Mr Postman tak boleh bawa parcel ni dengan motorsikal dia..naya naya je dia jatuh motor pulak kang jadi mama gi je ambik. Case closed

Abah pun very impressed tengok floor mat ni. Tina lagi la..suka sangat sebab floor mat ni sangat colourful. Dia duduk atas floor mat ni..pusing-pusing atas ni..ketawa-ketawa..suka sangat dia. Mama pun tunjuk dia..ini pooh..ini tiger..ini elephant.. tapi Tina tak pandai nak cakap..yang keluar cuma ..gaga..kaka..jadilah..


Currently, susu yang Tina minum ialah Lactogen 2 Rumusan Susulan. Nasib baik Tina sesuai dengan susu ni. Dah penat dan dah pening mama ulang alik pergi pasaraya tengok susu. Asyik tak sesuai je tapi lepas minum susu Lactogen 2 ni..Tina poo poo pun ok..senang hati mama.

Sekarang ni dah tin yang kedua. Tin kecik tu tin yang pertama. Tin besar yang kedua..

1 comment:

MeRy said...

I have this WTP mat too....There is another design Mickey 1 also cute.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...