"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Sunday, December 28, 2008

Header Baru..

Hohoho...mama cuba nak tukar header tapi tak pandai..so buat punya buat..header baru tu pun terletak kat situ..macam tak fit je..nak ubah tak pandai nak buat. Try jugak open photoshop masa kat ofis siang tadi tapi photoshop tu dah rosak la..tak boleh guna. So buat sementara waktu..boleh la guna header tu..hikhikhik...

Nak suruh abah buatkan header..abah asyik sibuk je..so mama buat apa yang mama pandai je la..janji header dia bertukar..tapi harap-harap nanti mama dapat create satu header dan tukar templete blog ni kepada yang lebih cantik. Kalau setakat nak tukar templete je..dah cuba dah..memang boleh tapi semua widget hilang..nak ubah-ubah kat html dia tu..lom pandai lagi. Dah cuba buat tapi tak jadi..tak boleh nak view pun..

Bila tengok header Joanne, Serene, Mummygwen dan beberapa blog lagi..jealous sangat sebab header blog diorang ada gambar sendiri..
Takpe..takpe..slow-slow belajar dan buat ye..

5 comments:

MommyAngel said...

Sha, but this header nice also ... nevermind, you will get your own header soon la :)

Qistina's Mama n Abah said...

thanks Caroline..pandai you nak pujuk I ye..nvm la.. its true what..this header is cool also kan..:)

Natalia said...

Sha...me too don't know how to create header...very envied those mommies have headers with family photos...

But your header is nice too...I like the colours combination ..so sweet...

Sarah's Daddy and Mommy said...

Sha, the header is nicely done. So natural feel...hehe
- how I wish I could teach you to the similar header that my husband has done for my blog, but I just too slow in learning it..sorry ya.

You really did a great job!

Qistina's Mama n Abah said...

Natalia - hahaha..I got a friend here! nvm la natalia..we learn to do it slowly..and thanks for your compliment..

Joanne - nvm you take your time..and I take mine. Once success we share k..me too..dont know how to use photoshop like "they" use it..but its ok la tu..I am success changing it anyway and thanks for your compliment..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...