"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, January 24, 2009

Announcement .. A New baby Girl Is Born ..!

she's cute, she's adorable and she is a girl!!

Tina dapat sepupu baru! Baby girl yang belum diberi nama ni lahir pada pagi 23 Januari 2009 di Hospital Kluang dengan berat 3.2kg

To Ady & Diela






Welcome to a full of joyful & happiness world


p/s : selamat jaga baby, selamat tak lena tido, selamat berjaga malam, selamat berkenalan dgn diaper, selamat mengantuk gi keje..dan macam-macam selamat lagi la..hehehe memang selamat betul..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...