"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, January 20, 2009

Ragam Si Comel Ku..

Lihatlah Dunia.. Daku Aman Disini..Nak Join?

Photobucket Photobucket Photobucket

See yourself .. si comel ni kan..ntah apa je dia buat. Nampak tak kat mana dia duduk tu..kat dalam drawer almari tupperware. Last drawer dengan 2nd last dia dah boleh bukak sendiri..dia keluarkan segala benda yang ada kat dalam tu..pandai betul dia bagi mama dia keje tau..hish..

Masalahnya..bila dia dah masuk dalam tu..mama tak boleh la gi mana-mana. Kena la duduk kat tepi tu je..bukan pe..takut dia terjatuh masa nak keluar dari drawer tu..bahaya kan.. yang dia pulak..alangkah senangnya hati dia duduk dalam tu..suka-suka..boleh tengok tv..boleh ketawa-ketawa lagi ha..


Bila Tina Naik Tool Car


Photobucket Photobucket Photobucket

Tengoklah gaya anak abah ni naik tool car.. tak serik-serik jatuh tergolek dari atas tool car. Sekarang ni..kalau dia tekan button bunyi-bunyi tu bukan dengan tangan dah..dengan kaki pulak. Guna tangan tak sedap agaknya bunyi dia..

Dia pun suka sangat naik tool car terbalik.. menghadap handle belakang. Bukan tak ye..eeiii... awak tu bukannya tegap sangat yang oii.. kalau jatuh bedebup..susah mama..



7 comments:

Sarah's Daddy and Mommy said...

Oh my god..how can she squeezed herself in the tiny drawer...

Another girl that riding the toy car with their own stunt!

pak'su said...

mama tina tu jgn la tlalu risau bila dia naik tool car tu...jenis tu susah skit nak accident..coz jenis tu byk ciri2 keselamatan la...sesuai dgn harga..

Qistina's Mama n Abah said...

Joanne - hehehe..I dont know la..but dia very happy inside. Hai..tool car can be very dangerous la to this active baby..agree with me?

Pak Su - Kalau dah naik cara dia sendiri..payah nak cakap. Aritu dah tergolek pun..tak serik tu..

Sarah's Daddy and Mommy said...

Hmmm hmmm, yes, I think is dangerous.
But with you around with her, should be fine!

pak'su said...

Then I cant go anywhere la if she's riding her tool car..such an active baby la..same to sarah..her friend

Qistina's Mama n Abah said...

alamak..how come pop up different name pulak..

Haizales said...

cutenyer baby Tina ni...dh pandai naik tool car ek ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...