"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, January 10, 2009

Yea! Kai Kai Again.. To Aeon Bukit Indah

For this week mama & abah bawak Tina, atuk dan nenek pergi jalan-jalan kat Aeon (Jusco) Bukit Indah. Gerak dari rumah lambat jugak sebab tunggu atuk balik keje. Before pergi Jusco Bukit Indah, kami singgah kat rumah Tun Aminah hantarkan pisang dan lauk untuk nenek Tun Aminah tapi nenek tak ada kat rumah. Yang ada mummy Azie n boy boy sekelian, uncle amy n auntie yus je..

Lepas minum-minum sekejap kami gerak ke bukit Indah.. dalam kereta sempat lagi salinkan baju Tina sebab dah kotor makan biskut kat rumah nenek. Kami sebenarnya bukannya ada apa nak beli pun tapi saja-saja window shopping sambil bawak Tina jalan-jalan. Mama pun..sebab dah sampai sana jadi mama cari vcd untuk Tina.

Photobucket


Penat meround, kami pergi KFC sebab atuk nak belanja makan. Mama n nenek makan Zinger Tower, atuk n abah makan nasi ayam kfc dan Tina makan fries je..hehehe..budak kecik tak boleh makan banyak tau!
Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket

Jusco Bukit Indah ni pun ok la..bagus..lapang. Mama suka. Tak jalan habis lagi pun.. isy..tak larat la dengan si comel yang tengah nakal nie..

Lepas makan kami pun berjalan keluar.. sampai kat lobby yang ada stage tu..mama tengok ada ramai orang ambik gambar kat sana jadi mama bawak Tina pergi atas stage n suruh abah ambil gambar.. cantik stage tu..ada banyak bunga n lampu.

Photobucket Photobucket Photobucket

Dalam perjalanan balik, Tina tido sebab dah penat. Kami sampai rumah hampir pukul 9 malam..

2 comments:

Natalia said...

Tina is yawning when taking pix ya. She must have a good sleep after this outing.

Qistina's Mama n Abah said...

Natalia..she's not yawning. Actually she is making funny face to hubby..but true..she sleep ell that night.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...