"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, February 7, 2009

Ragam Si Comel Ku ... (bahagian 2)


Gambar ni mama ambil pagi, sebab setiap pagi Tina akan sarapan sambil tonton CD Fun Song Factory nya dari mula sampai habis. Dia takkan berganjak ke mana-mana ..kat depan tv tu je la duduknya. So by that time mama bolehlah buat keje sikit-sikit..



Hehehe..mama suka sangat kembankan Tina dengan tuala cantik-cantik macam ni setiap kali lepas mandi. Masa mama nak ambil gambar ni..Tina lari-lari..malu la tu..



Ini pulak aksi memanjat Tina yang terbaru.. dia senyap-senyap main kat ruang tamu..sekali tengok je dah sampai atas kerusi dekat telefon. Dah siap mengomel-ngomel ntah apa-apa kat telefon. Cepat-cepat suruh nenek jaga-jaga kat dia..mama ambil hp terus panggil dia and snap gambar..ha! dapat..


p/s : hai..boleh sakit jantung tengok dia memanjat macam ni tau..hish ..lasak betul..aktif sangat..penat

3 comments:

Sarah's Daddy and Mommy said...

Haha..I like the way Tina sit (in the first pic). Somehow only kids can sit like that, for us..sure feel the pain at the legs!

Hoho..she learned another stunt now. Same lah..Sarah also likes to push over a small chair near the sliding door and open!

Qistina's Mama n Abah said...

Hai..I wonder where they see things like that. I never panjat-panjat infront of her.

While posting this topic I also think that Sarah maybe do another stunt..just like my lil rascals..

Ha..kan betul..

Sarah's Daddy and Mommy said...

Haha...I think somehow Tina just learn the panjat panjat by herself. I also never panjat infront of Sarah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...