"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, March 10, 2009

Taktik Pujuk Tina....


Untuk recoverkan tina from her truma...and nightmare...
abah, mama n nenek bawak tina g round2 jusco tebrau n kota.....she really happy dapat jalan2...coz for ur information, tina sure dah tunggu abah balik every friday...and bayangkan la kalau any friday abah tak dapat balik....only God knows how i feel as a dad....
Thanks to God... You still have that lovely n sweet smile my dear...and it mean alot to me here.


Mama puas round kota carik long stockings for tina...kat jusco teberau baru jumpa...jusco lain tak ada pulak ...



Abah hadiahkan tina a brand new and lovely (to me) pair of shoes




Education is for a lifetime....Tina loves action songs...and i love to watch her enjoying those songs
Abah try kan cd2 ni kat jusco for tina's view...tesenyum simpul tina...means that she loves it..so add lagi hadiah untuk tina...
Tina belaja pandai2 tau...macam mumy and abah...kalau boleh biar lagi pandai dari both of us ok..!!







6 comments:

Sarah's Daddy and Mommy said...

I saw that Kiko shoes before. It is so lovely ya.

Qistina's Mama n Abah said...

Joanne - its hard to find girly shoes for her coz her feet is a bit tiny. I dreamt this shoes for long. Only last week bought it for her.. she love it too..

Sarah's Daddy and Mommy said...

Sarah is totally opp with Tina. She has big feet.

Qistina's Mama n Abah said...

Big feet ya..no wonder she change her shoes often..

Sarah's Daddy and Mommy said...

Do you know MOmmy Gwen's dotter? She is wearing size 22 at 3 years plus but Sarah now is wearing size 21 at 1 1/2 years old. See..big feet leh!

Qistina's Mama n Abah said...

Mummy Gwen? Yes I know..but forgot her name already la.. Is it? yalor, so consider her feet is big la kan. Mummy dotter is it...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...