"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, March 24, 2009

Tina's Wound Updated Picture


Kulit Tina yang melecur tu dah terkopek semua. Ini gambar yang terbaru. Tina recover very fast than I think. Sekarang ni bahagian ini dah mula gatal. Malam tidur Tina asyik garu je. Lotion Amway tu masih mama letak lagi. Bio-Oil will be apply very soon..

Anyway.. mama rasa lega sangat. Luka ni dah sembuh..

6 comments:

mohd noor hisham said...

mama...bio oil 2 sama macam maklong punya ker? abah tak tgk lagi la dia punya instruction and tak sure sesuai tak 4 tina...ke nak pakai Gamat jer? hehehhe

MommyAngel said...

I am glad that her skin is almost heal now! Phew ...

the little prince said...

Tina's mama, why not using Amway Alano where it is more effective?

Qistina's Mama n Abah said...

Abah - sama la..its natural la but hopefully boleh get rid of that scar from out beloved princess..

Caroline - Yeah..me too

the little prince - I'm still using allano amway but at this time I dont think allano will help to get rid of that scar but its soothing effect really help a lot. Anyway its a good lotion..

mrsdjones said...

Why not try gamat jelly? After high school I have a lot of scar on my face from all the pimples etc. After applying jelly gamat, my face is now free from scar and my skin color is quite even. It took me about 1 year. I usually apply every night before I go to sleep. Try lah. The one I used is from Serigama. :)

Qistina's Mama n Abah said...

MrsdJones - I will take note on that product ya. But will try bio oil first. Hopefully can help with the scar since Tina's skin is still young. I heard about gamat so much but me myself never try out that..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...