"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, April 16, 2009

I will Be Away For A while...

Hah.. hari ni baru dapat online. Sibuk betul la mengemas pindah ni..tak siap lagi pun. Kami baru je pindah rumah baru di Mutiara Rini pada malam 7 April 2009. Malam tu la pindah barang kami yang tak seberapa tu..tapi penat giler la dirasakan.

So..dirumah baru ni tak de telefon..tak de streamyx..tak de pc pun sebenarnya. So mama akan cuti sekejap la blogging. Tak tau lagi bila nak register streamyx ke..nak ambik mobiliti je ke..ntah la tak decide lagi. Banyak sangat menda nak bagi settle..berserabut kepala. Kena sette satu-satu dulu.

Gambar-gambar baru pun sampai lupa nak ambik. Sibuk giler la kononnya..

So..to all my blogging friend.. wait for my return ya..I miss all blog..

4 comments:

Mummy Ryan said...

Wah...Sha..mesti seronok pindah rumah baru...

Kristie said...

see ya soon!

mrsdjones said...

happy moving around stuff okay~ bila dah cantik dan tersusun kemas rumah tu, sila la post gambar ;) see you~

Qistina's Mama n Abah said...

KC, Kristie & Nette - Thanks..only on certain time I can online expecially while in my MIL house. So I try to online when I can to keep in touch with all my blogging friends ok..

FYI, this new house still bersepah-sepah lagi. But I feel enjoy moving around with hubby and qistina only. Maklumlah selalunya ada my mum n dad kan. So we feel a bit lonely la. Especially Tina. So I have to do things with her around. Lambat sket la keje settle but I am trying to get used to it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...