"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, May 9, 2009

Meet Angel And Family


Mama lupa sebenarnya tarikh mama jumpa dengan Angel..ala..Angel kat MamyPoko Forum tu..Oscar's Mummy and family. Actually kami jumpa Angel sebab nak beli Car Seat 2nd hand yang dia nak jual. Lama dah dia nak jual tapi baru-baru ni je terasa nak beli sebab Tina dah nakal sangat dah dalam kereta. Dah beberapa kali terhantuk kat dashboard sebab tak pandai nak duduk diam.

Dalam pukul 11 lebih kami berjumpa kat Jusco Taman Universiti. Mama rasa mama boleh kenal rupa Angel walaupun tak pernah jumpa dia.

Angel memang baik sangat..ramah dan cantik. Angel pun datang dengan husband dan Oscar. Oscar Boy pun cute sangat..putih dan suka tersenyum. Geram sangat tengok rupa dia. mata dia bulat macam mata Angel..

Car seat ni kami beli dari Angel dengan harga RM80. Walaupun 2nd hand tapi rupa dan keadaannya masih baru lagi. Plastik kat besi dia pun masih ada.

Kami jumpa tak lama sangat..sebab masing-masing ada hal dan tempat lain nak dituju. What a sweet thing..Tina salam and cium tangan Angel dan Oscar pun pandai salam and cium tangan mama..


Thanks ya Angel.. what a great bargain for us. Nice meeting you!

11 comments:

Sarah's Daddy and Mommy said...

Ooo..you met Angel? She is from Johor and you are from Terengganu right?

Anyway, is a great bargain, the car seat really looked new.

Qistina's Mama n Abah said...

Joanne - I'm Johorean leh. Now moving to JB ..so near to Angel mummy. Anyway she is a cheerful mummy..she's pretty too..

Mummy Ryan said...

Wah u met Mamy Angel....yes she is very friendly + cheerful (cz i met her b4 at genting)..then Oscar oso very cute.........

Qistina's Mama n Abah said...

ya ya..agree with you. Now oscar even cuter than you see him last time may be..hehehe..

Sarah's Daddy and Mommy said...

ya kah...Ai seh, I always thoughtyou are from terengganu.

I must tell Angel that you have gave her so much compliment. She surely feel happy.

Qistina's Mama n Abah said...

Why so far? Terengganu meh..Nvm la. She's so sweet kan..I like her la..

Sarah's Daddy and Mommy said...

I just told Angel thru MSN that about your post and all the good comment that you gave her. She was so humble with all the comments.

She felt surprised too that we know each other.

Qistina's Mama n Abah said...

Joanne - Is it? Shy leh..anyhow all the good comments from heart. Hehehe..when I can meet you and Sarah ya?

angel's wonderland said...

hello mamy sha & joanne...

Nice to meet you all here.. :)

FYI, I just manage create my blog... still learning so my blog is now very messy also.. wanna upload all my oscar picture leh...

u all must be my "sifu" ya... Cheers!

My Honey BB said...

mamy sha, when can meet u again? :)

Qistina's Mama n Abah said...

Angel Mumy..Hai..so happy to see you here. Me still learn and I believe Joanne also the same but anything that I can help..I will..Happy blogging ya!

Alah..we're close kan..off course we can..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...