"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, June 27, 2009

Kenapa Ni??


About last week mama terperasan yang tapak kaki Tina mengelupas. Dua-dua belah kaki pulak tu. I dont know why but may be Tina alah dengan lantai tiles kot. Teruk jugak mengelupas ni... Wah..mama pun pening coz try letak bio-oil and lotion tapi tak ada apa-apa perubahan pun. Apa lagi ye..
A-hah ... hoping that apa yang mama buat ni takkan memburukkan keadaan kaki Tina..mama sapu jek dengan Ellgy..krim untuk tumit mengelupas tu. Produk tu sebenarnya untuk orang dewasa tapi mama tak de pilihan lain la..tu je yang ada kat rumah. Ting!! letak selama 2 hari bertutut-turut.. kulit tapak kaki Tina dah kembali seperti biasa. Sukanya hati mama.. so mama dah tak letak lagi la ellgy tu..cuma mama terus letak bio-oil jek.. Hmmm... dah cantik balik tapak kaki Tina!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...