"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Sunday, June 28, 2009

New Sport Sippy

Actually sippy cup Tina dah lama sangat tak tukar. One day masa all of us pergi makan kat Restoran haji Daud, Kota Jaya .. one of her sippy cup tertinggal kat sana. So far to turn back so thats why mama n abah eager to find a new sippy cup for Tina. This time we plan nak beli yang besar sikit so that abah boleh share sama..hehehe..

We bought this at Tesco tebrau City for RM10.90 but bila dah balik rumah barulah nampak sport sippy cup kat giant baru RM7.90 .. exactly the same cuma bukan brabd anakku je la.. apa nak buat..dah beli dah pun. Tak pe lah..

Tina suka sport sippy ni tapi kalau mama isi air separuh pun dia dah tak mahu pegang sebab berat sikit..so mama kenala isi air 3/4 je..senang Tina nak pegang..kan Tina?

2 comments:

MeRy said...

I bought this kind of sippy cup too for Ryan,but different brand ' fiffy' hav handle at both side,about rm11++ only.

Qistina's Mama n Abah said...

Is it..? I saw that with handle cost about rm19.90 here. Tend to forgot what brand is it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...