"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, June 12, 2009

Tina Dan Kerusi Baby Kimi





Tengoklah aksi Tina dan kerusi ni. Ini bukan kerusi Tina tau, ini kerusi baby kimi sepupu Tina. Masa kami pergi rumah mummy Azie nak siramkan pokok bunga, Tina terus je duduk kat kerusi kimi ni. Dia nampak senang hati sangat duduk kat kerusi.

Kalau tak silap kerusi ni berharga RM99/pcs. Cute sangat kerusi ni walaupun kimi belum boleh duduk lagi sebab kaki tak sampai.

2 comments:

Sarah's Daddy and Mommy said...

The chair is so cute and mini. Normally kids love this type of chair.

Sarah also has two small chairs and she normally likes to sit there while eating and also watch tv.

Qistina's Mama n Abah said...

Hehehe..its cute isn'it...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...