"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, July 28, 2009

Huggies Polybag Redemption punya cerita


Last friday mama & abah bawak Tina pegi Giant Tampoi sebab mama nak tukarkan polybag huggies Tina yang mama simpan dah lama dalam drawer tu. Tapi masa sampai kat Giant je, promoter huggies tu takde. So Tina dengan mama & abah jalan-jalan dulu.


Mama puasa tau hari jumaat tu..puasa ganti (hehehe..) tapi Tina tak puasa la..So, abah belanja mama buka puasa kat food court. Mama kan suka makan hot plate yee mee. Tina tumpang je la.. sedap gak mee yang mama makan tu.


Tiba-tiba Tina nampak mama call someone kat hp dia. Kejap tu mama cakap dengan abah, mama nak gi masuk kat giant sekejap jumpa promoter huggies tukarkan Tina nya poilybag. Lama kami tunggu mama, bila mama datang balik, mama kata promoter tu kata hadiah dah abis tapi dia suruh mama isi form & handover polybag kat dia. Kata promoter tu lagi, nanti huggies akan call mama. Tanya bila nak call, dia tak tahu. Tanya apa-apa pun semua tak tahu. Mama geram jugak sebenarnya kat promoter tu..Tina tahu la..tengok je muka mama masa tu..hehehe..


Sebab tak puashati, monday morning mama call Kimberly Clark tanya pasal redemption tu..Tina dengarkan je.. tak nak kacau, nanti mama marah. Petang tu, sha dari Kimberly Clark call mama..katanya esok (tuesday) mereka akan courierkan playtent Tina! Mama suka sangat.. kata sha Kimberly Clark tu lagi.. mereka akan call lagi utk pastikan mama & Tina terima playtent tu dengan selamat.. Thanks huggies.. Tina tunggu playtent tu ya!

Satu lagi..mama & abah borong huggies dry comfort 3 pkt untuk Tina..hehehe..mama kata murah..so boleh simpan stok banyak sket..hehehe..penuh bilik dengan huggies tina je!

3 comments:

Mummy Ryan said...

Wah..banyak dugaan betul utk mama dptkan that "redemption gift" for Tina..i think by today sure Tina dah dpt that playtent kan...tentu Tina happy + seronok...:)

By the way i got an award for you:
http://mummyryan.blogspot.com/2009/07/lovely-blog-award-best-blog-award.html

Qistina's Mama n Abah said...

KC - Hai..memang banyak sangat dugaannya. Ni tengah tunggu la ni..hopefully right on time!

Thanks for your award..sha tengok nanti ye!

MeRy said...

Another redemption.......Good that Huggies have this kind of promo going on.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...