"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, August 18, 2009

At Last .. Our Streamyx

Mama N abah tunggu menda ni dah lama dah. Nak ada streamyx sendiri. Penat rasanya ulang-alik tumpang online kat rumah mak tuta.. segan gak tapi nak wat cam mana kan..terpaksa tebalkan muka jek. Sib baik la MIL ku itu sangat memahami. Tak pernah pun bertanya-tanya pape.. Thanks Mak..
Baru jek setup streamyx connection ni beberapa jam yang lalu. .. Thanks to abah sebab setupkan streamyx ni.. love u!

3 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Wah..bestla dh ade streamex. mesti kembali aktif berblogging slps nih. tgk 'rumah' pon dah berupe bentuk baru..hehe

comeila gmbar tina pakai tudung guna towl gud morning tuh. nmpak sweet sgt..=)

Dilla Zaidi said...

amboi...pasni gigih le bertenet yek...

makan tenet, minum tenet, tido tenet le nih jawabnye...hikhik

Qistina's Mama n Abah said...

Mama Zara - Tak de la aktif sangat tapi dah tak susah la nak update blog.

Tina tak tido mana la boleh nak online pun..mengacau jek.. orang menaip dia pun nak menaip gak

Dilla - tak jugak la..kena la tgk masa gak..tina tido paling selamat dan aman la nak online..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...