"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, August 14, 2009

Vivo Pizza & TM Goodies


Goodies dari TM sebab TM tumpang car porch rumah untuk open kaunter pendaftaran streamyx & telefon rumah. So kami pun daftar sama. Tak sabar nak ada streamyx sendiri kat rumah.. boleh update blog tiap-tiap hari!




Vivo Pizza Sutera Mall, tempat celebrate birthday kimi.. uiskhh.. tak terlarat nak kejar Tina dalam tu. Penat..

6 comments:

Dilla Zaidi said...

So, da ade streamyx le skang ni ye?
Waaaa...besh33..leh le kite bertenet bagai ye...hikhik..

Sasha pun baru baik demam pas dilla demam..jangkit le tuh..tp malas tul nk update blog skang nih..

eh, glukos tu elok ke kak? ingat nk cube gak le kt Sasha..

lily azliyana @ mama zara said...

yelaa..ok gak klu bagi anak glukos kan. sy bagi zara ribena utk air minum2 die. nak try tukar plakla..=p

hee..bolehla plak streamyx tumpang carporch yek. tak tuntut sewa tpt ker..hihi

MeRy said...

So many goodies...good lol.

Qistina's Mama n Abah said...

Dilla - baru apply la you..lom ada lagi. jgn risau, akan diberitahu kelak ye..bersabar..

skang ni musim la demam, batuk n selsema..so jaga-jaga la sikit. baby2 sekelian ni memang senang nak kena jangkit.

Akak dah start bagi glukos tu sejak tina 4 ke 5 bulan la..ok jek.campur kat air masak ok gak..ada la khasiat selain minum air plain jek kan..cubalah tengok shasha nak ke tak..

Mama Zara - Tina tak suka ribena la masalahnya. Dia tutup mulut rapat-rapat bila dah sekali rasa.. pas tu dah malas nak bagi. Nak kata masam..twister orange tu dia suka la pulak..isy..kanak-kanak ni..

tak de la.. dia open 2 jam je..untuk jalan itu jek..saya jiran berhemah..ala..untuk kebaikan bersama kan..sikit jek la tu..

mery - yup..cute goadies

suhar40 said...

Mak Tina, I'm suhar, nice to visit ur blog. U r Johorean? We stay at Johor Bahru

Can we exchg blog link? TQ I aldy ad ur blog address into mine :)

Qistina's Mama n Abah said...

Suhar you're welcome to do so! Thanks for dropping by..I'll check your blog later ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...