"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, September 16, 2009

Bersantai Ditepi Divider Parking Lot Skudai Parade..

pandai anak dara ni posing dengan abah dia..

Tina ni memang excited dengan handphone..pantang nampak


Tunggu apa tu cik kak..?

Bukan sengaja nak bersantai-santai kat sini ni..ni pun sebab abah nak tunggu penyewa kedai pakcik dia datang ambik dokumen. Kalau tak..tak kuasanya nak santai-santai kat sini de la...
Tina pun tau bosan bila lama tunggu..orangnya tak sampai-sampai..

So sebelum tu sempat gak la mama n abah jalan-jalan dalam skudai parade..singgah kat hong kong express..eh..ye ke..confuse la..hong kong ke king kong express..balun jek la.. Mama beli baju lubang-lubang untuk Tina sebab minah ni kalau cuaca tak betul-betul sejuk, tak boleh tido dengan t-shirt..jawabnya t-shirt abis basah dek peluh. And sebab tu jugak la bawah leher Tina ada rashes yang teruk..tak baik-baik..dah macam-macam mama letak. Tapi sebab Tina berpeluh kuat sangat semua ubat tak jalan. Leher berlipat-lipat lak tu. Susah nak baik..

Pukul 10pm lebih gak baru gerak balik. Walaupun dekat, tapi kan dah malam..skudai parade dah nak tutup pun...


2 comments:

MiMiEZaN ZaHRa said...

aiseh tina..x kan lepak kat divider jer..mama tina, dulu kite duduk skudai kejap tau..2 bulan jer..keje kat utm..

nanti datang lah singgah blog amik kad raye dari ummi zahra yer..

Selamat hari raya..

Qistina's Mama n Abah said...

alahai..divider je yg tak kena baya..

ye ke dok skudai? kat mana tu?

Time kasih la bagi kad raya...nanti saya singgah amik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...