"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, September 15, 2009

Parcel From SCA Drypers




Seperti yang mama janjikan..hari ni mama dah received pun parcel dari SCA Drypers..hadiah untuk star letter hari tu..but kali ni tak semuanya pampers. Isi kandungan kotak ni ialah:

2 paket drypers wee wee dry L20

3 paket drypantz L8

1 cloth book

1 microwave tupperware

1 moms diaper bag


see my excited girl exploring her gift..

I just cant wait..!!


Tina memang tak sabar-sabar nak explore all the gift.. mama tengokkan jek.. how happy she is.. anyway, thanks a lot SCA for the gift. Ni yang buat mama bersemangat nak hantar opinion lagi ni..supaya dapat star letter lagi pada setiap terbitan 'parent circle'

Hehehe... mama happy sangat!




There are my 'star letter' ...

3 comments:

mrsdjones said...

Besnya! Congrats Sha ;)

MeRy said...

Congrats..!!

suhar40 said...

Congrat :)

Wat Contest??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...