"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, September 2, 2009

Star Letter Again... This Time 4 Star..Yeay!!

Just now SCA CONSUMER called.. sca ni adalah syarikat yang mengeluarkan drypers n drypantz..diorang kata mama dapat 'star letter' lagi. Last time mama cuma dapat 1 star letter je tapi kali ni mama dapat 4 star. Wow!! mama seronok sangat. Representative tu call untuk confirmkan alamat, mereka nak hantar hadiah star letter mama. Kali ni mesti mama dapat banyak drypers dan drypantz untuk Tina.. What a wonderful Hari Raya gift for Tina...

Dalam tempoh 2 minggu lagi mama akan dapat parcel mama yang besar tu.. mama akan post lagi. Hish..bestnya dapat kejutan bulan-bulan puasa ni... ni yang terasa macam nak cium Tina ni..!!

Tina..mama dapat hadiah banyak untuk Tina sayang....

8 comments:

lily azliyana @ mama zara said...
This comment has been removed by the author.
lily azliyana @ mama zara said...

beshnyer dpt hadiah..Zara pon guna drypers n drypantz tu. mcm mane nak dpt star letter tu sha..jeles la tgk tina asyik dpt fee gift jek..=p

MommyAngel said...

Congrats!! I am so happy for you!! Looks like tina will have a very happy raya and so does mommy :) Can't wait to see your gift :)

MeRy said...

Congrats.....Big prizes...I get 2 stars this time..rec'd a call from SCA this afternoon.

Qistina's Mama n Abah said...

Mama zara - senang je..hantar pendapat dan solution kepada masalah ibu2 lain kat drypers punya 'parent circle'

Parent circle ni dihantar oleh drypers..mungkin hanya kepada peserta milestone drypers..tak tau la..tapi mama memang dapat parent circle drypers ni selepas masuk drypers milestone..

try la call drypers..tanya..

Caroline - Thanks..me too...cant wait!

Mery - I bet that you must be one of the star again..cant wait to read your opinion. Have to go back to mum hse..the parent circle was sent there..

Mummy Ryan said...

Wah...Sha..congratulation...dun forget to upload the photo k..Tina mesti happy..:)

Dilla Zaidi said...

hai kak noi,

lama tak jenguk blog akak..minggu ni busy, ari ni baru leh jalan2..

tul ckp lily, jeles le tgk tina dapt gift jek tapi kan dilla impressed dgn your passion on such free gift things..rajin sgt..i wish i was like u..

kite ni same la kak..dilla pun kalu ade umah sndiri berangannye cam akak le nk tanam tu, ni..tangan akak ni sejuk ye..tanam ape pun mesti hidup..jeles tgk bunge2 tu...cantekk..
mane gambar ikan2nye?

Qistina's Mama n Abah said...

KC - Thanks kc..yup sure I will..wait ya!

Dilla - Hai...bznya dia. Nak tenet2 pun susah.Hehehe..akak memang giler sket ngan menda free ni..lagi2 free gift...jom la merajinkan diri sikit..bila dapat reward..memang puas ati sangat...abg icam pun ikut seronok!

Ala dilla..rumah kita kan..nak cantik kena la wat sendiri. Nanti bila dilla ada rumah dilla pun rasa mcm ni..

Sejuk tak sejuk gak la..tanam jek..cucuk jek apa patut, buh baja..siram..mesti idup punya..

alamak..kolam tak siap lagi la you..penapis kolam tak cun lagi so air dia ijau sket..tak nampak ikannya..nanti la..free2 akak snap jap..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...