"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, October 13, 2009

Baby In Gown Contest



Syarat Penyertaan


1. Contest ini terbuka kpd semua bloggers..Bermula pada hari ini 1 October - 28 October 2009..( Sempena My Besday )

2. Diwajibkan menjadi FOLLOWER blog mamaalieya..and ADD link blog mamaalieya dalam bloglist anda.. - ok

3. Diwajibkan untuk letakkan banner di side bar blog anda.. Banner tersebut mestilah di link dengan link ini - ok

4. Sila upload sekeping sahaja gambar anak anda & buat entry tentang contest ini pada blog anda. Pada gambar tersebut, nyatakan nama baby & tarikh lahir baby.. - ok

5. CONTEST nie terbuka untuk baby girl shaja, gambar tersebut mestilah gambar baby yang berpakaian baju GOWN. Baby korang mesti berumur 1 Bulan hingga 2 tahun ja.. -ok



Nur Ain Qistina Bt Mohd Noor Hisham
22 Oktober 2007


Actually mama tak ada banyak gaun untuk Tina, yang ini dihadiahkan oleh Pak Su Tina tahun lepas. Mama pakaikan Tina gaun ni masa kami on family trip ke Kuala Lumpur hujung tahun lalu. Dan gambar ini mama ambil sewaktu singgah di Putrajaya. Mama suruh berdiri tapi Tina tak nak sebab dia nak main pasir. Nampak comel sangat so, mama snap je sekeping gambar. Macam matching pulak dengan sandal 'nyet nyet' yang baru beli kat Bata.. hehehe... tapi muka tengah masam sebab baru lepas jatuh dalam parit.

Mama suka gaun ni sebab ianya dibuat dari material yang tak panas dan Tina sentiasa selesa bila memakainya. Tapi gaun ni Tina dah tak boleh pakai lagi sekarang sebab dah singkat.. ye la.. anak mama dah besar kan!


P/s - satu lagi contest mama masuk untuk Tina. hehehe..seronok pulak masuk contest ni kan. Harap-harap ada luck lagi kali ni. Thanks to mamaalieya sebab anjurkan contest yang menarik ni

3 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Gud luck Tina..!! semoga ade rezki lagi kali ni..=)

Qistina's Mama n Abah said...

Good luck to you too!

Mummy Gwen said...

Good Luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...