"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, October 14, 2009

Contest Wansteddy : Love Teddy Bear

Hehehe..masa jalan-jalan kat blog Ummi Zahra, mama terpandang satu contest. Hmm..tengah rajin ni baik la join untuk mencuba nasib..




Syarat-syarat wansteddy contest....


1. Jadi follower wansteddy. - ok

2. Taruk link blog wansteddy kat bloglist anda. - ok

3. Tepek banner contest wansteddy kat sidebar blog anda. - ok

4. Sediakan satu n3 yang bertajuk contest wansteddy: love teddy bear. - ok

5. Adakah anda meminati teddy bear? Berikan jawapan ya atau tidak. - tentulah ya

6. Tepek gambar mana2 gambar anda atau ahli keluarga anda yang paling anda sukai. Tak kisah la gambar masa kecik mahupun gambar terkini. Pastikan gambarnya jelas. Anda dialu-alukan meletakkan gambar bersama teddy bear (tiada paksaan). - ok

7. Ceritakan kenapa anda sukakan gambar tersebut. - ok


Inilah gambar Tina yang ingin mama pertandingkan



Ini ialah gambar Nur Ain Qistina, puteri kesayangan mama & abah. Mama suka sangat gambar ni sebab dalam gambar ni Tina nampak sangat ceria dan gembira dikelilingi oleh timbunan koleksi teddy bear mama. Dah lama mama kumpul teddy bear dan kini semuanya diwariskan pada Tina la pulak..hehehe..

Dan dalam gambar ni jugak Tina beraksi spontan dengan gaya selamba yang amat comel. Lagipun gambar ni ceria kan.. ada banyak bright colour yang memeriahkan suasana..

Dalam banyak-banyak teddy bear tu, Tina suka sangat dengan seekor itik yang boleh mengeluarkan bunyi lagu 'old mc donald' versi itik bila ditepuk dikepalanya.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...