"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, November 3, 2009

Walaupun Kecil..Tetapi Sungguh Bermakna..

The main reason mama publish post ni adalah untuk mengucapkan ribuan terima kasih atas kiriman-kiriman buat Tina. Mama sebenarnya tak mengharapkan apa-apa.. ucapan dan ingatan pun dah cukup besar ertinya..

MAM Bottle - Hadiah dari Mummy Azie..

Flash Card & Upin Ipin Pencil Case - Hadiah dari Auntie Angel & Oscar Boy

( actually kata auntie angel..trying so hard to find things featuring upin ipin but can only found this..sorry tina)

Its ok Angel..this means a lot for her



Hadiah dari mama& abah - Duckie Bath Robe bought from Angel



From Aunty Joanne & Sarah - Glow in the dark deco & lantern.. (hikhik...this is so special tau...)

3 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Hee..sume dh tau Tina suka upin ipin kan..wait for my pressie..little suprise 4 her too..tp lmbat sket yerk..=p

Qistina's Mama n Abah said...

Ni sowang lg nih...wat susah-susah je..anyway thanks a lot lily..really appreciate effort semua org nak kasi tina pressie...thanks eh..

Sarah's Daddy and Mommy said...

Hope that Tina likes the pressies.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...