"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, November 27, 2009

Lynn Craft 1st Giveaway


Jalan-jalan hari raya..ternampak pulak Lynn Craft 1st Giveaway ni. Nak try my luck..join jugak!

1. Jadi follower Lynn Craft
2. Link kan blog ini di blog list anda
3. Buat entry ttg giveaway ini
4. Sila tinggalkan comment beserta link anda


Hadiah utk giveaway saya ni utk 2 org , 1adalah hairclips holder & 1 lagi one of any hairclips yg ada dlm store saya ni...

Tarikh tutup : 20 December 2009 (sempena besday my 2nd son)

Apalagi..Jom Ramai-ramai meriahkan giveaway ni...

1 comment:

Dilla Ady said...

gud luck ye kak tuk contest kali ni..yeahh..dilla da leh FB..hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...