"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, November 17, 2009

Parcel Again?

Tengahari tadi, masa mama kat nurseri beli tanah hitam, ada satu nombor call..La..poslaju rupanya! Hehehe mama baru sampai nurseri..so mama suruh je penghantar tu wakilkan jiran mama Mrs.Lim yang ambik bagi pihak mama. Tak sempat nak balik pun..

Inilah parcel yang mama maksudkan...

Pengirimnya..tengok nama mama tak kenal tapi mama terus je bukak dulu parcelnya.. jeng..jeng..jeng...

Alahai Tina..auntie Caroline & Angel la yang hantar. Baru mama teringat, caroline ada bagitau kat mama yang dia akan mintak mak dia poskan small pressie untuk Tina. Dia bagitau mama sebab dia tak dapat nak kirimkan hadiah tu awal masa birthday Tina coz dia sekarang berada di Shanghai, China bersama keluarganya..

Anyway..thanks to you Caroline for such a great gift... Tina was so happy seeing this. Hmm..Tina sangat bertuah pada birthdaynya tahun ini..ramai yang ingat dan mengirimkan hadiah buatnya.. Terima kasih semua..How I wish I can send something over .. nanti akan mama usahakan..Insya'Allah...

2 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

beshnye tina dapat menan lagi..rezki murah dak kecik ni..hehe

MommyAngel said...

You are most welcome Sha :) Hopefully Tina will like the gift ya ...... :) That day when I asked my mom to help me bring back and post to you, Angel doesn't want to let go and wants that puzzle so end up, we have to go get another one for her the next day and she loves to play with it, hahahahaha

Tina sure is a lucky girl got so many gift this year ya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...