"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Thursday, January 21, 2010

Contest : My Little Helper


Okeh.. dah jumpa pun. Mama cari contest ni dah lama gak. Aritu ternampak, tapi dah lupa dimana ya! Sekarang mama nak join jugak contest anjuran wanfida (http://wanfida.blogspot.com/) nih..


Dan ini adalah gambar little helper mama sedang tolong abahnya cabut rumput dihalaman..


Mama harap gambar ni layak digunakan dalam contest ini lah ek. Sebab semua gambar 'menolong' kena snap dengan orang yang 'ditolong' sekali..macam mana puan penganjur?

Ok lah..sesiapa yang nak join sila klik contest banner ye!

1 comment:

** Perfect Love ** said...

salam..
tq for join my contest
good luck yer ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...