"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Tuesday, January 19, 2010

Di Alam Fantasi?


Kalau siang tu kami ke Starhill, malamnya kami ke Danga Bay. Mulanya mama dengan abah malas nak gi, tapi mummy dan uncle beriya mengajak. Tina pun sibuk sangat nak ikut sebab semua abang-abang dah siap-siap. Mama memang tak bawak baju Tina tapi nasib baik baju adik kimi dia ada..muat lak tu..ha..sarung je la nak..


Kami bawak Tina naik buai pusing yg macam eye on malaysia tu..tapi versi danga bay..kecik je. Suka dia. Kat sana ada banyak permainan tapi belum sesuai untuk Tina naik lagi. Contohnya yang gambar bawah ni ha.. kalau nak bawak anak, mak ke bapak leh naik sekali temankan tapi mama tak nak..takut pening.Abah pun tak nak..takut pening..so Tina tak payah naik ni la..sok besar naik sendiri..




Then kitaorang naik train.. mengelilingi kawasan permainan. Satu pusingan.. ok la tu.. seronok. Macam nak naik pirate ship..tapi kang Tina takut lak..hehehe... gi genting lagi best ni..naik tikar terbang..zam zam..alakazam...

2 comments:

MeRy said...

Wonderful trip..

lily azliyana @ mama zara said...

bestnye tina dpt jalan2 danga bay..raya cina nanti mcm nak ajak hubby gi jb la..dah rindu sgt ngan jb nih..mintak2 die dpt cuti lame..=))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...