"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Saturday, January 2, 2010

Barang Baru..

Lama tak berblogging buat inbox mama penuh dengan aktiviti Tina. Slow-slo2 update la ek. Dan ini antara barang-barang baru yang kami beli untuk Tina...check it out!


Ini sebenarnya adalah hadiah dari nestle. Few month ago mama surf kat site diorang dan mama terpandang gambar pensil ini. Boleh request untuk sample sebab nestle tengah buat sampling untuk pensil ni. Tak rugi click kan...mama click je. After 2 month plus...sampai la pensil ni kat rumah. Pensil ni istimewa sebab bentuk dia macam 3 segi dan cukup besar untuk anak-anak yang baru belajar menulis... mama simpan untuk Tina ye!



Tina memang suka dengan Jam... yang ini kami sambar kat Maidin..hmmm...dia pegang terus tak nak lepas lagi dah. Nak tak nak kena jugak belikan...


Hehehe... toys yang comel ini kami nampak kat Giant Tampoi. Masa tu Giant tengah buat clearance sale kat parking lot. Cantik sangat... comel giler. Mama sengaja belikan untuk Tina. Dan sejak tu dia asyik nyanyi...

"tik tok tik tok ...ujan dah turun"
"tik tok tik tok...baju dah basah"
"mari kita ambil payung"

Mama nak videokan tapi selalu tak dapat je.. akan diusahakan...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...