"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, January 8, 2010

New Year Giveaway

Ini giveaway terbaru yang mama nak join ye...
anjuran orkedanza



Hajat dihati..kalau bertuah..nak yang ini



tak pun..yang ini pun besh gak!

Sesiapa yang nak join jugak giveaway yang menarik ni..sila click kat banner diatas tu!

1 comment:

Dilla Ady said...

gud luck tuk contest ni ye kak..mintak2 menang la..cam best jek hadiahnye tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...