"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Monday, January 11, 2010

Surprise Gift ~ Very Comel..

Mama disurprisekan oleh Mama Zara dengan sampainya sebuah sampul pos laju tengah hari tadi. Mama tak sempat nak bukak coz tangan kotor dengan tanah. Kebetulan mama tengah salin pasu pokok bunga.

And after that bila mama bukak je..alahai..comeinya sehelai t-shirt warna biru laut dengan tampalan gambar upin ipin dan tertulis nama Tina padanya..sangat comel.. .Tak percaya? Tengoklah sendiri..


Alahai..wat susah-susah je mama zara ni tau. Siap tempah-tempah lagi untuk Tina..anyway thanks a lot mama zara.. Berapa pulak la h agaknya mama zara bayar untuk tempahan ini. Mama difahamkan baju ini ditempah untuk Tina!! Terharunya mama....Tina suka sangat dengan baju tu. Even lepas sarung nak try terus tak nak bukak dah..hehehe

And mama sempat jugak rakamkan sedikit video Tina dengan baju yang sangat comel ni. Adegan-adegan yang macam rukuk..tengah baca doa iftitah tu..adalah cara Tina meniru orang sembahyang.. layan je la ek..



video



ThAnK yOu AuNtIe LiLy ..... from Tina

2 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

hee..cute sgt kan baju tuh..later nak tempah utk Zara plakla..=p

nway, takdela susah payah manenye nk menempah..just order online jek..cume tulaa..bj lambat siap sbb si tukang jahit kate ni br 1st time try buat karakter upin ipin atas bj. tu yg die cube buat smpai betul2x puash hati..last2 hadiah bday dh jadi hadiah new yr plak..hehe

apepon, suke tgk gelagat tina yg sgt hepi tuh..siap terlompat2 lagi yek..=D

MeRy said...

Nice T-shirt!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...