"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Sunday, January 24, 2010

Tina D'Kenny Rogers... JJ Bukit Indah

Kali ni malas nak tulis panjang. Ini gambar kami sewaktu bawak Tina makan kat Kenny Rogers JJ Bukit Indah penghujung Disember lalu. Terlupa nak update gambar ini sebenarnya..hehehe.. Dan makanan disponsor oleh Mummy Azie ye..Thank You Mummy Azie..bawak Tina makan Kenny Rogers..Muah!

Dan gambar tisu ni adalah wajib. dari dulu..mama memang suka buat menda ni dimana-mana..



Belakang Tina & abah tu sebenarnya kayu tau..cantik buatannya.. tengok lah dia makan, sampai butang baju tercabut pun tak perasan.. sedap sangat la tu




Abah, Tina dan Mummy Azie..





Ini meal mama..orang lainnya tak sempat snap dah kena ngap!.. mama pilih black paper. side dish mama dua-duanya kentang. Tapi kedua-duanya sedap especially yang bersalut mayonis tu..yummy!

Walaupun hidangan ni sihat... ye la ..kenny rogers kan menyediakan hidangan sihat tapi kalau makan selalu tak sihat la untuk poket..hehehe...

Selingan..pic Tina dengan cermin kat dalam washroom!



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...