"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Wednesday, February 24, 2010

Parcel Dari SCA..

Dari pagi hari isnin (semalam) mama tunggu Skynet punya courier sampai. Rupanya tengahari pukul 12.30 baru sampai. Mama & Tina excited tunggu hadiah star letter dari SCA. Aritu dah bagitau kan..mama dapat another 3 star letter for SCA punya parenting circle. So.. as usual dah tentu ada reward menanti.


Ini parcelnya.. besar jugak kotak ni



video

Kali ini mama sengaja tunggu abah balik coz nak suruh abah yang bukak kotak ni dengan Tina. See.. Tina pun excited








Drypantz L8 x 5
Drypers Wee Wee L12 x 2
1 set of Glitter Book ( consist of 4 board books)
1 Funny fish story book
1 Set of Toys

Lepas lah nampaknya bekalan diaper Tina untuk sebulan. Drypantz biasanya mama bawak waktu keluar je.. convenient sket nak pakaikan Tina, tak yah nak baring. Tapi sekarang ni Tina dah pandai tau.. selalu lepas mandi pagi dia taknak pakai open diaper..nak pakai drypantz sebab ada gambar rabbit kat situ.

Buku cerita funny fish tu adalah board book yang cantik sangat. Ada macam-macam jenis gambar ikan. Ada sepasang mata yang cute dalam buku tu.. so semua ikan yang kita tengok dalam buku tu 'bermata'.. hehehe..Tina suka sangat.

Another one ialah glitter book. Ini pun Tina suka sebab semua gambar dalam buku tu glitter-glitter belaka. Setiap satu buku dengan tajuk berbeza iaitu ABC, 123, words & colour.

Again.. it was so rewarding. Terima kasih kerana menghasilkan 'Parenting Circle' yang sangat berfaedah. Ianya seperti medium perantaraan dan perkongsian pengalaman serta info berguna dari ibu bapa 3 negara - Malaysia, Thailand & Singapura..

Thank You SCA

2 comments:

Ju@Lucky^Mummy said...

cemburu~! nak jugak.. nak jugak! he3

Zaidah said...

zai pun nak jugak....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...