"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, March 12, 2010

Bonding Moment With Opah Contest


Contest "Bonding Moment With Opah Contest" ini adalah anjuran bersama
cherishlovetogether & syasyacreative

dan
foto contest pilihan hati mama adalah yang ini..






Nama Anak : Nur Ain Qistina Binti Mohd Noor Hisham
DOB Anak : 22 Oktober 2007
Nama Mama : Nor'Aisah Binti Abdan
Nama Opah : Siti Rubiah Binti Kano
Umur Ketika Gambar Diambil : 6 Bulan



Siap...! kepada yang nak join sila click kat contest banner ek!

2 comments:

kakyong said...

wah menariknya.. contest cucu + opah pun ade...

gud luck sha..

ApasH said...

Thanks sbb sudi joint contest sy..good luck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...