"Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya ALLAH nak hadiahkan kita pelangi yang indah. ALLAH berikan kita kesusahan dan rintangan sebab DIA nak berikan kesenangan sekiranya kita tabah dan terus berusaha..."

MAMA TINA'S OTHER BLOGS

  • Ain & QASEH - Ain, sweetheart kami Alami masalah alahan hidung & tonsil yang serius sejak berumur setahun lebih. Ulang alik klinik tu perkara biasa bagi kami. Dia akan m...
    1 year ago
  • Demam RJ Mula Kembali!! - MARISSA yang cantik manis.. Jangan salah nama sudah. Baru nak kenal nama2 RJ ni sebab susah nak menyebut dalam group..huhu Ingatkan dah mati aritu.. Layan....
    2 years ago

Friday, March 12, 2010

Contest Aksi Menarik Si Comel Bersama Floater


Mama terjumpa blog izan & contest ini dari My-giveaway, and.. nak join gak..hihihi..
dan gambar sicomel mama bersama floaternya..adalah..

........
......
....
..
.
.
.




Nama Anak : Nur Ain Qistina Binti Mohd Noor Hisham Umur Semasa Gambar Diambil : 2 Tahun 2 Bulan


Okeh ya Izan.. semua syarat saya dah penuhi..
Sesiapa yang lom join..jom la..click kat contest banner ye..

1 comment:

iz-AnN عبداللطيف said...

ok saya dah review...tapi kan bila masa nama saya hanisah...nama saya izan...hanisah adalah nama ibunda saya...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...